Klaar voor een technische uitdaging in een complexe en dynamische omgeving? Kom werken bij Hertel!

Bezit je ruime werkervaring en wil je je loopbaan een nieuwe impuls geven? Of wil je juist van start gaan in de olie & gas-, proces-, energie- en offshore-industrie? Dan ben je bij Hertel aan het juiste adres. Bij ons werk je voor verschillende opdrachtgevers aan interessante projecten in tal van sectoren. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Werknemers centraal

Wij zoeken collega’s die eigen initiatieven nemen en zelf richting geven aan hun carrière. In ruil daarvoor bieden wij een omgeving waarin werknemers centraal staan. Wij bieden speciaal ontwikkelde opleidingen en trainingen aan en begeleiden onze medewerkers op alle niveaus. Ons HR-beleid is op drie pijlers gebaseerd: vakmanschap, professionaliteit en samenwerken!

Expertise inzetten

Hertel biedt alle ruimte om jouw expertise optimaal tot zijn recht te laten komen. Ook kun je je kennis en kunde inzetten in één van de vele platforms waarbij Hertel is aangesloten, zoals de European Industrial Insulation Foundation (EiiF)Vereniging en Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB), Nederlandse vereniging van ondernemers in het thermisch isolatiebedrijf (VIB) en de Brancheorganisatie van dienstverlenende ondernemers in de procesindustrie (Vomi). Bovendien vertellen wij regelmatig op internationale congressen over ons werk en zijn we betrokken bij de ontwikkeling van richtlijnen voor diverse vakgebieden waarin wij actief zijn.

 

 

Kom werken bij Hertel!

Vacatures