Projecten - Hertel start met electrical tracing op Chemelot

Tijdens debottlenecking bij OCI Nitrogen op Chemelot heeft Hertel de Electrical Tracing aangelegd. Ook verzorgden we steigerbouw- en isolatiewerkzaamheden.

Hertel biedt de discipline tracing aan voor opdrachtgevers op het Chemelot-terrein in Limburg. Dat gebeurde onder meer tijdens debottlenecking van de DAB-fabriek bij OCI Nitrogen. Hertel België voerde de Electrical Tracing uit, Hertel Regio Zuid verzorgde de Steigerbouw en Isolatie.

Later dat jaar was de melaminefabriek 2 van OCI Nitrogen aan de beurt voor een onderhoudsstop, inclusief Electrical Tracing-werkzaamheden. Vanwege de succesvolle afronding hiervan volgde uitbreiding op het bestaande onderhoudscontract. Hierdoor kan Hertel ook aan de slag voor de onderhoudsstop bij een andere melaminefabriek van OCI Nitrogen. 

Sterkere positie

De ontwikkelingen zijn volgens Huub Mulleners, Operationeel Manager van Hertel Regio Zuid, positief voor Hertel. "Hertel Nederland Regio Zuid krijgt zo een sterkere positie binnen het huidige raamcontract. Wij kunnen Sitech, en hiermee diverse asset owners zoals OCI Nitrogen, nog breder ontzorgen door ook Electrical Tracing aan te bieden."

De afdeling Regio Zuid is al jarenlang de vaste contractor voor opdrachtgevers op Chemelot. Zo voeren de medewerkers voor OCI Nitrogen (in opdracht van Sitech) onder meer steigerbouw, isolatiewerkzaamheden, stralen, conserveren, poetsen, borstelen en asbest verwijderen uit. Dit gebeurt zowel tijdens onderhoudsstops als reguliere onderhoudscycli. 

Vragen of meer info?

Neem contact op
Markt:
Chemie

Services:
Steigerbouw, Thermische-isolatie, Tracing: elektrisch en stoom

Regio:
Geleen

Activiteit:
Debottlenecking

Periode:
2017