Trainee Arjwan Albu Rahl rondt cursus thermografie bijna perfect af

9 november 2017

Arjwan Albu Rahl, in september gestart als trainee Plant Integrity, leverde in de afgelopen twee maanden al veel mooie prestaties. Zo rondde de 31-jarige in oktober haar studie Chemische Technologie af aan de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast slaagde zij met een 9,6 voor de cursus Thermograaf level 1.

Deze cursus volgde zij voor Hertel als onderdeel van het TIPCHECK-programma. Met deze methodiek tilt Hertel de energie-efficiency bij opdrachtgevers naar een hoger niveau. "Ik kan nu bij potentiële klanten onder meer zelfstandig thermografische inspecties uitvoeren", licht Arjwan toe. "Zo heb ik voor een grote olie- en gasproducent in de Botlek bij Rotterdam een rapport gemaakt op basis van een thermografische inspectie met een warmtecamera. In de toekomst wil ik opdrachtgevers graag adviseren hoe ze hun bedrijfsprocessen kunnen verbeteren om zo hun energiemanagement te ondersteunen."

Arjwan heeft het prima naar haar zin bij Hertel. "De werkzaamheden bieden volop uitdagingen. En daar hou ik van. Zo vind ik het leuk om afwijkingen bij bedrijfsinstallaties van klanten te onderzoeken door de hoogte van de temperatuur te bepalen. Dit kan het gevolg zijn van een lekkage. Door goed te luisteren naar de klant en de feiten in kaart te brengen, kan ik een goed advies neerleggen. Deze combinatie vind ik zeer interessant." 

  • Lees verder over de mogelijkheden van thermografie
  • Bekijk alle vacatures bij Hertel

Vragen of meer info?

Contact Hertel