Hertel staat op de leukste banenmarkt in Hellevoetsluis

22 mei 2018

Dinsdag 29 mei organiseert de gemeente Hellevoetsluis in samenwerking met UWV WERKbedrijf een banenmarkt. Tijdens de banenmarkt zijn ruim 40 werkgevers (waaronder Hertel), opleidingsinstituten en uitzendbureaus aanwezig die banen en opleidingen in verschillende branches aanbieden.

Ook geven de Koninklijke Landmacht, Luchtmacht en Marine voorlichtingen over werken bij Defensie. Twijfel je of je CV wel goed in elkaar zit? Dan kun je tijdens het CV inloopuur een check laten doen. Kortom een interessante en leuke middag voor werkzoekenden.

Hertel zoekt jou!
Hertel is een full-service onderhoudspartner voor industriële opdrachtgevers. Onze markt groeit en wij zoeken vakmensen die met ons meegroeien. Onze kracht is kennis en vakmanschap in Isolatie, Steigerbouw, Rope Access, Tracing, Painting, Thermografie en Asbestverwijdering. Wij informeren jullie graag persoonlijk verder op onze stand in het gemeentehuis Hellevoetsluis.

Ben je alvast benieuwd wat Hertel te bieden heeft? Bekijk onze vacatures op www.hertel.nl en kom op dinsdag 29 mei, vanaf 10:00 uur sfeerproeven op onze Hertel-stand op de banenmarkt.

Locatie banenmarkt:
Gemeentehuis Hellevoetsluis
Oostzanddijk 26
3221 AL Hellevoetsluis

Volg Hertel op social media
Wil je een indruk krijgen over jouw toekomstige werkgever en collega’s? Volg ons op social media:

Facebook, Twitter en LinkedIn.

Vragen of meer info?

Contact Hertel