Vacatures - Operationeel Manager - Rotterdam

Ben jij een verbindende manager die een team kan inspireren en coördineren? Wij zijn op zoek naar een Operationeel Manager in Rotterdam.

Wat ga je doen?

Als Operationeel Manager draag je de verantwoordelijkheid voor je eigen team en meerdere klanten binnen de industrie. Je maakt deel uit van een internationale werkomgeving en beschikt daarbij over een hoge mate van organisatiesensitiviteit. Je zorgt ervoor dat de doelstellingen binnen de tijd, budget en scope worden behaald. Ook schakel je gemakkelijk met diverse stakeholders, weet de verwachtingen te managen en het team te motiveren.

Ontwikkeling van de medewerkers en het voorkomen van verzuim behoren tot jouw bezigheden en zorgen ervoor dat zij zich gewaardeerd voelen in hun werk. Jij bent een rots in de branding voor jouw team! Daarnaast weet jij als geen ander dat klanttevredenheid van essentieel belang is, dus blijf je altijd scherp op zowel kwaliteit als kwantiteit.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het aansturen van de dagelijkse bedrijfsvoering i.s.m. de projectleiders om de doelstellingen te behalen;
  • Het maken van de vertaalslag tussen de afdeling sales en het team van operationele werknemers met als doel de projecten goed op te starten, te introduceren en succesvol uit te rollen;
  • Het realiseren en bewaken van budget en continue in beeld houden van de financiële balans op de locatie(s);
  • Het actief meedenken over mogelijke procesverbeteringen, arbeidsproductiviteit en kostenbeparingen i.s.m. onze (operationele) medewerkers;
  • Het houden van een dagelijks helicopter-view over de volledige regio organisatie.

Wat breng je mee:

  • Je bent in het bezit van een HBO-opleiding in de richting WTB, Engineering, Technische Bedrijfskunde, Bedrijfskunde;
  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring als Operationeel Manager binnen een relevante discipline (onderhoud of projecten);
  • Je bent een echte teamplayer met People managementcapaciteiten;
  • Je bent omgevingsbewust, legt verbanden en analyseert deze.

Waar ga je werken? 

Hertel is een toonaangevende industriële dienstverlener. Meer dan 10.000 professionals ondersteunen de behoeften van opdrachtgevers met een gecoördineerd scala aan op maat gemaakt oplossingen rondom Access Solutions, Isolatie, Thermografie, Tracing, Painting en specialistische diensten zoals Asbestverwijdering en Brandbescherming.

Hertel biedt een prettige, no-nonsense werkomgeving met een informele werksfeer, waar verantwoordelijkheid en zelfstandigheid sleutelwoorden zijn. De primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed, ze passen bij de functie en zijn in overeenstemming met de huidige marktomstandigheden. Hertel biedt je uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Interesse?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Marjolein Bos, HR-Manager: marjolein.bos@hertel.com of 06-30 64 67 96 

Heb je interesse, stuur je cv en motivatie naar work@hertel.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten over onze organisatie?

Over ons

29 juni 2018

Locatie : Rotterdam

Deel deze vacature

Vragen of meer info?

Marjolein Bos

HR manager Hertel work@hertel.com