Ben jij klaar voor een technische uitdaging in een complexe en dynamische omgeving? Kom werken bij Hertel!

  • Bekijk alle vacatures van Hertel

Bezit je ruime werkervaring en bouw je aan je carrière? Of wil je juist van start gaan in de industrie olie en gas, proces, energie en offshore? Dan ben je bij Hertel aan het juiste adres. Bij ons werk je voor verschillende opdrachtgevers aan interessante projecten. Je biedt daarbij ondersteuning aan de gehele levenscyclus van de bedrijfsinstallaties. Die variatie in opdrachtgevers en projecten maakt het werk divers en inspirerend. 

Werknemers centraal

Wij zoeken collega’s die eigen initiatieven nemen en zelf richting geven aan hun carrière. In ruil daarvoor krijg je - naast een goed salaris en secundaire arbeidsomstandigheden - een omgeving waarin werknemers centraal staan. Wij bieden speciaal ontwikkelde opleidingen en trainingen aan en coachen persoonlijk op alle niveaus.

Expertise inzetten

Bij Hertel is er alle ruimte om jouw expertise tot uiting te brengen. Je denkt mee met opdrachtgevers, verzint oplossingen en ontwerpt de uitvoering. Ook kun je je kennis en kunde inzetten in een van de vele platforms waar Hertel bij aangesloten is, zoals de European Industrial Insulation Foundation (EiiF) en de Vereniging en Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB). Bovendien worden we regelmatig gevraagd om over ons werk te vertellen op internationale congressen en zijn we betrokken bij de ontwikkeling van richtlijnen voor de sector. 

Hier komt de titel van deze call-to-action

Vacatures